Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Διατηρώ επιφυλάξεις αν με τα μέτρα που ζητούνται διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της Ελλάδας

Κούλογλου: Διατηρώ επιφυλάξεις αν με τα μέτρα που ζητούνται διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της Ελλάδας
Λάθος του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση να προκαλεί πολιτικές εξελίξεις για να γίνει κυβέρνηση τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Τις επιφυλάξεις του για το εάν τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές από την Ελλάδα και που συζητώνται προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση και η συμφωνία διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της Ελλάδας εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Κούλογλου και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις και στις απαιτήσεις των δανειστών αλλά και στη διαφαινόμενη υποχώρηση της κυβέρνησης  έκανε λόγο για «υποχρεωτικές κινήσεις σε συνθήκες ασφυξίας» υπογραμμίζοντας ότι αμφιβάλλει κατά πόσο όλα αυτά τα μέτρα διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της χώρας.
Μάλιστα ο κ.Κούλογλου άσκησε κριτική και στη στάση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση.
Αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο κ.Κούλογλου είπε ότι «αν συμβεί αυτό και βρεθεί στην κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με χειρότερα προβλήματα».
«Έχουν γίνει στο παρελθόν λάθη από αξιωματικές αντιπολιτεύσεις να προκαλούν πολιτικές εξελίξεις για να γίνουν κυβέρνηση και τους γυρνάει μπούμερανγκ.
Ο κάθε καινούργιος έρχεται μετά και σπάει τα μούτρα του» τόνισε ο κ.Κούλογλου, αναφέροντας πως «αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητά εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης