Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη ο Τσίπρας για να παραμείνει πρωθυπουργός

Γεωργιάδης: Ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη ο Τσίπρας για να παραμείνει πρωθυπουργός
Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει Grexit υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη με γερμανικές σημαίες επάνω προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός».
«Δεν θα κατηγορήσω ποτέ τον Τσίπρα ούτε τον Καμμένο για εθνική προδοσία.
Αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι για να μείνει πρωθυπουργός θα τα υπογράψει όλα.
Όχι γιατί είναι προδότης, δεν τον κατηγορώ για Γερμανοτσολιά, όπως έκαναν εκείνοι.
Δεν τον κατηγορώ για προδοσία λοιπόν, αλλά τον κατηγορώ ότι δεν θέλει να χάσει την καρέκλα.
Για μένα η αποκρατικοποίηση είναι καλό πράγμα, αλλά αυτοί τις θεωρούσαν ξεπούλημα.
Άρα λοιπόν, το «ξεπούλημα» αυτό που το υπογράφεις τώρα, είναι και ξεπούλημα της ιδεολογίας σου» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος διερωτήθηκε εάν θα πίστευε κανείς ποτέ ότι ο αριστερός Τσίπρας θα ψήφισε ένα Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων που θα έδινε την ελληνική περιουσία στους ξένους για 99 χρόνια.
«Οι Γερμανοί δεν είχαν τολμήσει να ζητήσουν από το Σαμαρά το υπερταμείο του ενός αιώνα» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε πως οι προσδοκίες από το σημερινό Eurogroup είναι χαμηλές και πως εάν τελικά δεν επιστρέψει η τρόικα στην Αθήνα και δεν μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση – πράγμα που θα σημαίνει πως δεν θα βγούμε στις αγορές το 2018 - τότε μετά τις γερμανικές εκλογές θα έρθει το τέταρτο μνημόνιο.
Ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις χθεσινές δηλώσεις Schaeuble ότι δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit για την Ελλάδα, τονίζοντας ότι μεγάλο ρόλο στην αλλαγή στάσης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών είχε και η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο.
«Η συζήτηση περί Grexit επιστρέφει.
Εμείς δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνει.
Ο ίδιος ο Schaeuble βγαίνει τώρα και κόβει αυτή τη συζήτηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει και με το ταξίδι του στο Βερολίνο ότι κανένας σοβαρός πολιτικός αρχηγός δεν συζητάει περί Grexit στην Ελλάδα» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.
«Κάποιοι βρήκαν στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου τα χρήσιμα εργαλεία για να σταματήσουν την έξοδο της Ελλάδος για τις αγορές.
Αν δεν έριχνε ο Τσίπρας τον Σαμαρά, η Ελλάδα θα ήταν στις αγορές» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι «δεν μας φταίνε οι Γερμανοί για ό,τι μας συμβαίνει».
«Εάν οι Έλληνες πολιτικοί δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και φαίνεται η χώρα αδύναμη, δεν μας φταίνε οι Γερμανοί.
Το συμφέρον της Ελλάδος είναι να μείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 
Όσον αφορά το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι δεν είχε πληροφορίες από κάποια μυστική υπηρεσία, ενώ ερωτηθείς εάν κατήγγειλε τον πρωθυπουργό χωρίς να ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε ότι ποτέ δεν κάνει κάτι χωρίς να το γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Έχω άριστες και στενές σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Θα γίνει καταπληκτικός πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Είναι νοικοκύρης και μόνο ένας νοικοκύρης μπορεί να βάλει σε τάξη την χώρα» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης