Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας (ΝΔ): Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα – Εκλογές για να ανακάμψει η χώρα

tags :
Τσιάρας (ΝΔ): Πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα – Εκλογές για να ανακάμψει η χώρα
Μπορούμε εύκολα να δαιμονοποιούμε όσους έχουμε απέναντι μας αλλά θα πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει και εμείς είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Τσίπρα και να γίνουν εκλογές διότι είναι ο μόνος δρόμος για να δημιουργηθούν προοπτικές ανάκαμψης της χώρας διατύπωσε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Κ. Τσιάρας.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τσιάρας υποστήριξε ότι οι Έλληνες διαπιστώνουν καθημερινά ότι «όσα ήλπιζαν ότι θα γίνουν από την παρούσα κυβέρνηση, δεν γίνονται».
«Ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας της Ελλάδας βλέπει με απόλυτη απαισιοδοξία οτιδήποτε εκτυλίσσεται μπροστά του μέσα από μια πραγματικότητα φόρων και εισφορών που δεν μπορεί πλέον να την αντιμετωπίσει και μέσα από συνθήκες που καθημερινά διαψεύδουν ελπίδες, διαψεύδουν προσδοκίες και διαψεύδουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» είπε ο κ.Τσιάρας.
«Έχω κουραστεί να επαναλαμβάνω το αυτονόητο, ότι η μοναδική αγελάδα που παράγει γάλα, είναι ο ιδιωτικός τομέας, η ιδιωτική οικονομία.
Αυτή η κυβέρνηση, την ιδιωτική οικονομία μέσα από την επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να τη δει [...].
Μέσα από μια λογική δημιουργίας ξανά κομματικού κράτους, ξανά μιας πραγματικότητας που όλοι αναγνωρίζουμε ότι είναι κακή από το παρελθόν, δεν δίνει καμία προοπτική να βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.
Η ΝΔ επενδύει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω ενός σταθερού φορολογικού συστήματος για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα.
Μπορούμε εύκολα να δαιμονοποιούμε όσους έχουμε απέναντί μας, είτε λέγεται ΔΝΤ, είτε λέγεται Σόιμπλε είτε λέγεται κακοί δανειστές, αλλά θα πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει ή τι δεν έχουμε κάνει εμείς με τον εαυτό μας» υπογράμμισε ο κ.Τσιάρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο μόνιμο αίτημα της ΝΔ για εκλογές.
«Οι εκλογές δεν είναι η λύση για να βγει η χώρα από τον φαύλο κύκλο.
Όμως όταν έχει κανείς μια κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται τα αυτονόητα, όταν έχει έναν πρωθυπουργό, ο οποίος καθημερινά διαψεύδει τον εαυτό του, λέγοντας ψέματα από το βήμα της βουλής ή λέγοντας διαφορετικά πράγματα έξω, διαφορετικά στο εσωτερικό της χώρας, αντιλαμβάνεστε ότι λύση στο πρόβλημα της χώρας δεν μπορεί να έρθει.
Άρα οι εκλογές για μας είναι ο μοναδικός δρόμος, που μπορεί να δημιουργήσει προοπτικές ανάκαμψης της χώρας.
Πρέπει να φύγει αυτή η κυβέρνηση» υπογράμμισε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, τονίζοντας πάντως ότι η άφιξη της ΝΔ στα πράγματα δεν θα αλλάξει μεμιάς την πραγματικότητα.
«Αυτό που μπορούμε να πούμε στους Έλληνες πολίτες είναι ότι θα υπάρχει μια κυβέρνηση που θα συμμαζέψει τη χώρα, θα της ξαναδημιουργήσει στόχους και προοπτική και θα μπορέσει να ξαναφέρει την ελπίδα της ανάκαμψης της οικονομίας.
Αν σας πω ότι αυτό θα γίνει εύκολα, γιατί εμείς είμαστε καλύτεροι από κάποιους άλλους, προφανώς δεν θα σας μιλάω ούτε σοβαρά ούτε ρεαλιστικά.
Όμως υπάρχει μια άλλη πρόταση, αυτή της ΝΔ» υποστήριξε ο κ.Τσιάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης