Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ κατά του υπ.Προστασίας του Πολίτη, Ν Τόσκα: Ανάξιος της θέσης που κατέχει – Είναι πολιτικός συκοφάντης

tags :
ΝΔ κατά του υπ.Προστασίας του Πολίτη, Ν Τόσκα: Ανάξιος της θέσης που κατέχει – Είναι πολιτικός συκοφάντης
Αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Τόσκας έκανε λόγο για συμφέροντα διαπλοκής που θέλουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης
Δριμεία επίθεση στον υπ.Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού για «συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας» κατόπιν της επίθεσης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.
Αφού ισχυρίστηκε ότι “στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά” αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει “κύκλους από πολιτικούς χώρους” πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία.
Κατήγγειλε, ταυτόχρονα, ότι “αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις”.
Εκείνος ο οποίος υποσχόταν “διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων”, προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης.
Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.
Νωρίτερα ο κ.Τόσκας με αφορμή την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Κυριακής είχε πει ότι «τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν ξέρετε και κοινά συμφέροντα».
«Υπάρχουν κοινά συμφέροντα, όπως είπα διαπλοκής, που μπορεί να βάζουν αυτούς τους αφελείς ή πονηρούς.
Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας και δεν το κρύβουν» είχε αναφέρει ο κ.Τόσκας.
«Δεν μιλάω τυχαία και εύκολα κάποιος μπορεί να κάνει τις εκτιμήσεις με στοιχεία που υπάρχουν.
Από εκεί και πέρα υπάρχει και κάτι που ενώνει όλους αυτούς.
Υπάρχει το κοινό συμφέρον, την αποσταθεροποίηση της χώρας, την αποτυχία της αξιολόγησης, για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και έχουν μιλήσει αρκετοί κύκλοι και πολιτικών χώρων» είπε ο κ.Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης