Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βάκη (ΣΥΡΙΖΑ): Μετά το Eurogroup είναι σαφές ότι δεν τίθεται ούτε Grexit ούτε 4ο μνημόνιο

tags :
Βάκη (ΣΥΡΙΖΑ): Μετά το Eurogroup είναι σαφές ότι δεν τίθεται ούτε Grexit ούτε 4ο μνημόνιο
Συμφωνήθηκε το ουδέτερο δημοσιονομικό ισοζύγιο για μετά το 2018 υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι μετά το χθεσινό Eurogroup είναι σαφές ότι δεν υπάρχει θέμα ούτε για Grexit ούτε για 4ο μνημόνιο διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Βάκη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Βάκη υποστήριξε ότι «είναι η πρώτη φορά που παίρνουμε κάτι χωρίς να δίνουμε»
«Συμφωνήθηκε το ουδέτερο δημοσιονομικό ισοζύγιο για μετά το 2018, που σημαίνει ουσιαστικά ότι για κάθε ένα ευρώ επιβάρυνση θα υπάρχει και ένα ευρώ απαλλαγή.
Φέτος, όχι μόνο πιάσαμε τους στόχους, είχαμε και υπεραπόδοση, που μας επέτρεψε να δώσουμε το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους, το οποίο η ΝΔ καταψήφισε» υπογράμμισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι μετά το χθεσινό Eurogroup κατέστη σαφές ότι δεν τίθεται θέμα «Grexit» ούτε τέταρτου μνημονίου.
«Ακόμη και ο Schaeuble, ο αρχιτέκτονας της ιδέας του Grexit το αμφισβήτησε» είπε η κα.Βάκη, η οποία αναφέρθηκε και στη συμφωνία για το πρόγραμμα ύψους 3 δισ. ευρώ για τη δημιουργία 100 χιλιάδων θέσεων εργασίας, το οποίο, όπως είπε, «δεν θα υπολογίζεται στις δημοσιονομικές δαπάνες για τον υπολογισμό του πλεονάσματος».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε και στη ΝΔ, καταλογίζοντας της ότι επένδυσε στην καταστροφολογία και ταυτίστηκε πλήρως με το ΔΝΤ.
«Τίποτα από αυτά που έλεγε δεν έγινε» είπε η κα.Βάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης