Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Σημαντικό βήμα η επιστροφή των θεσμών αλλά στο Eurogroup δεν ελήφθησαν αποφάσεις

Λεβέντης: Σημαντικό βήμα η επιστροφή των θεσμών αλλά στο Eurogroup δεν ελήφθησαν αποφάσεις
Τα αντισταθμιστικά μέτρα είναι στην φαντασία της κυβέρνησης υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Την θέση ότι η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα είναι ένα σημαντικό βήμα διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ωστόσο πως στο Eurogroup δεν ελήφθησαν αποφάσεις.
«Είναι ένα σημαντικό βήμα η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, δεδομένου ότι η κυβέρνηση τα είχε φορτώσει στον κόκορα κι έλεγε ούτε ένα ευρώ δεν θεσμοθετώ κι έκανε τσαμπουκά, έκανε το βαρύ πεπόνι.
Αντί να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της χώρας η κυβέρνηση έκανε δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Λεβέντης, ο οποίος αναφερόμενος στα αντισταθμιστικά μέτρα που υπογραμμίζει η κυβέρνηση, υποστήριξε πως «είναι στην φαντασία τους».
«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνο που τους νοιάζει είναι το εσωτερικό ακροατήριο και όχι να πετύχουμε κάτι για τη χώρα.
Έχουν ένα εσωτερικό ακροατήριο το οποίο τους έχει πάρει χαμπάρι ότι θα τα υπογράψουν όλα και προσπαθούν πριν κάνουν μια δήλωση να κάνουν και μια δήλωση ενοχής, γιατί δήλωση ενοχής είναι όλα αυτά» επεσήμανε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων.
Αναφερόμενος στο Γερμανό ΥΠΟΙΚ ο κ.Λεβέντης τόνισε πως «ο Schaeuble δεν έχει αλλάξει, ήταν πάντα σοβαρός και πάντα έλεγε, κάντε μεταρρυθμίσεις».
«Αυτό γίνεται 7 χρόνια σε αυτή τη χώρα.
Αντί να κάνουμε το καθήκον μας, που αν το είχαμε κάνει από το 2011 θα είχαμε φύγει από τα Μνημόνια, εμείς, όταν ήταν να πάρουμε τη δόση ψηφίζαμε στη Βουλή τα πάντα και μετά αδρανούσαμε.
Και όλοι οι νόμοι, οι ψηφισμένοι, σαπίζουν στα σκονισμένα χρονοντούλαπα της Βουλής.
Δεν έχει εφαρμοστεί τίποτα» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της ΝΔ.
«Η μόνη που δεν δικαιούται να μιλάει είναι η Νέα Δημοκρατία, γιατί τη διετία που ήταν ο κ. Σαμαράς και εκείνος κορόϊδευε με τα Ζάππεια.
Είναι κι εκείνος ένοχος» ανέφερε ο κ.Λεβέντης, επισημαίνοντας, δεν θα έρθει καμιά επένδυση όταν η κυβέρνηση στηρίζεται σε 152 ή 153 βουλευτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης