Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Κανείς από τους 153 βουλευτές δεν θα θελήσει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθει ο Μητσοτάκης

Παπαδημούλης: Κανείς από τους 153 βουλευτές δεν θα θελήσει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθει ο Μητσοτάκης
Στο Eurogroup έγινε ένα θετικό βήμα που ακυρώνει τα σενάρια οικονομικής αποσταθεροποίησης είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι στην χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup έγινε ένα θετικό βήμα που ακυρώνει τα σενάρια οικονομικής αποσταθεροποίησης και πολιτικής οπισθοδρόμησης διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας από τους 153 βουλευτές της κυβέρνησης που θα θελήσει να ρίξει τον Τσίπρα για να έρθει στην εξουσία ο Μητσοτάκης.
«Χθες, στο Eurogroup, έγινε ένα θετικό βήμα που ακυρώνει τα σενάρια οικονομικής αποσταθεροποίησης και πολιτικής οπισθοδρόμησης.
Τώρα απαιτείται αποτελεσματικότητα και ταχύτητα και από την Ελλάδα και από τους δανειστές, για την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης και για την αποσαφήνιση του «δημοσιονομικού οδικού χάρτη» για χρέος και πρωτογενή πλεονάσματα μετά το 2018.
Για να ενταχθεί επιτέλους και η Ελλάδα την άνοιξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και να βγούμε τον Αύγουστο του 2018 οριστικά από τη μέγγενη και την επιτροπεία των Μνημονίων» ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Παπαδημούλης.
«Έχω εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και στο οικονομικό μας επιτελείο, που κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Θεωρώ βέβαιο ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής.
Δεν διανοούμαι ότι θα βρεθεί βουλευτής από τους 153, που θα θελήσει να ρίξει τον Τσίπρα για να έλθει ο Μητσοτάκης» υπογράμμισε ο κ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στην ψήφιση των μέτρων που εκτιμάται ότι θα φέρει το επόμενο διάστημα στη Βουλή η κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης