Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Το τετράπτυχο που θα μας βγάλει από την κρίση - Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν εθνικό στόχο

Θεοδωράκης: Το τετράπτυχο που θα μας βγάλει από την κρίση - Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν εθνικό στόχο
Επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη 23/2 ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από έναν εθνικό στόχο διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος παρουσίασε το τετράπτυχο του για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
«Το τετράπτυχο που θα μας βγάλει από την κρίση είναι παραγωγή, έρευνα, επενδύσεις, εξαγωγές.
Σε αντιδιαστολή με ένα άλλο τετράπτυχο, το οποίο είναι αδιαφορία, γραφειοκρατία, εισαγωγές και τελικά εξάρτηση» είπε μιλώντας σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Ο κ.Θεοδωράκης άφησε αιχμές για την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης από την εκδήλωση, επισημαίνοντας πως «προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι θολές περιοχές για κάποιους πολιτικούς, όπως η παραγωγή.
«Οι φαρμακευτικές μονάδες παραγωγής μας δείχνουν το δρόμο.
Και ο δρόμος είναι αυτός που λέει το σύνθημά σας με μια μικρή αλλαγή αν μου επιτρέπετε: ελληνική παραγωγή: η λύση για την υγεία, την κοινωνία, την ανάπτυξη» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Σημειώνεται πως αύριο ο κ.Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο μετά από πρόκληση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, T. Oppermann και θα μιλήσει στη Bundestag, σε εκδήλωση του SPD με τίτλο «Στον δρόμο προς μια προοδευτική Ευρώπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης