Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαντορινιός: Η κυβέρνηση μέσω ομιλίας του Τσίπρα στη Βουλή θα δώσει απαντήσεις για τις διαπραγματεύσεις

tags :
Σαντορινιός: Η κυβέρνηση μέσω ομιλίας του Τσίπρα στη Βουλή θα δώσει απαντήσεις για τις διαπραγματεύσεις
Η ΝΔ επιχειρεί να καλύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα είπε ο κ.Σαντορινιός αναφερόμενος στις επιθέσεις της ΝΔ στον Τσακαλώτο
Την θέση ότι η κυβέρνηση θα ενημερώσει τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για το τι συμφωνήθηκε στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου σε ανώτατο επίπεδο μέσω του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ν. Σαντορινιός.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Σαντορινιός υποστήριξε ότι η αυριανή (Παρασκευή 24/2) τοποθέτηση του κ.Τσίπρα στη Βουλή θα δώσει τις δέουσες απαντήσεις και στη ΝΔ, η οποία τα τελευταία 24ωρα επιτίθεται στον υπ. Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και στον αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ, Γ. Χουλιαράκη ότι μετά το Eurogroup έχουν εξαφανιστεί.
«Η κυβέρνηση εκφράζεται δια του κυβερνητικού εκπροσώπου και αύριο θα δώσει απαντήσεις σε ανώτατο επίπεδο στη Βουλή, ο ίδιος ο πρωθυπουργός για τη διαπραγμάτευση» είπε ο κ.Σαντορινιός, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις ότι η κυβέρνηση φιμώνει τον ΥΠΟΙΚ για να περάσει την προπαγάνδα της.
Όπως είπε ο κ.Σαντορινιός, με τις επιθέσεις αυτές η ΝΔ «επιχειρεί να καλύψει τα εσωτερικά της αδιέξοδα βγάζοντας στην επιφάνεια σκιάχτρα», ενώ επανέλαβε τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι «μαζί με τα μέτρα θα ληφθούν και τα αντίμετρα που συζητήθηκαν στο Eurogroup».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης