Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απίστευτη παραδοχή Κουβέλη: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ όταν διεκδικούσα ψήφους ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Απίστευτη παραδοχή Κουβέλη: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ όταν διεκδικούσα ψήφους ως πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
«Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα 'Όχι'. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»
Ούτε τον εαυτό του δεν ψήφισε στις προ-προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ο Φώτης Κουβέλης όταν διεκδικούσε την ψήφο των Ελλήνων ως πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), όπως παραδέχθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Action, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.
Ξεκαθαρίζοντας, ότι προς το τέλος της προεδρικής θητείας του στη ΔΗΜΑΡ δεν είχε - ούτε έχει - καμία εκτίμηση προς το κόμμα του οποίου υπήρξε ιδρυτής, ο Κουβέλης προσέθεσε, ότι ούτε στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ψήφισε ΔΗΜΑΡ, ενώ στις επόμενες θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το κόμμα που ψήφισε και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Ο Κουβέλης εκτίμησε, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «είναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Σαμαρά–Βενιζέλου».
Απαντώντας σε ερώτημα αναφορικά για το κόμμα με το οποίο θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές - όποτε γίνουν - ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ (που δεν ψήφιζε τον εαυτό του) σχολίασε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα 'Όχι'. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Κουβέλης διετέλεσε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μέχρι τον Ιούνιο του 2015, όταν τον διαδέχθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που αναδείχθηκε πρόεδρος του κόμματος μεταξύ των δύο τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Κουβέλης ανέφερε, ότι η τελευταία συνομιλία που είχαν μαζί είχε πραγματοποιηθεί προ διμήνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης