Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την προληπτική νομοθέτηση μέτρων για το 2019

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι αποδέχθηκε την προληπτική νομοθέτηση μέτρων για το 2019
Οι αυταπάτες του πρωθυπουργού έγιναν υποχωρήσεις υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή αποδέχθηκε την προληπτική νομοθέτηση μέτρων από φέτος για το 2019 διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Σήμερα οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν ψηφίζει εκ των προτέρων μέτρα καθώς οι απαιτήσεις για τη λήψη τους είναι ενάντια στις ευρωπαϊκές αξίες, ξεπερνούν το κοινοτικό κεκτημένο και είναι αντισυνταγματικές πήγαν οριστικά περίπατο διά στόματος πρωθυπουργού.
Ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε σήμερα πανηγυρικά ότι η κυβέρνηση του αποδέχθηκε την προληπτική νομοθέτηση από φέτος για το 2019 και για να την δικαιολογήσει είπε ότι αυτό συμβαίνει και σε άλλα νομοσχέδια!
Είπε ότι προχώρησε σε αυτή την απόφαση για να μην αποδεχθεί "μέτρα υπό αίρεση".
Οι εταίροι δηλαδή του ζήτησαν να τα νομοθετήσει υπό αίρεση, για να εφαρμοσθούν μόνο εάν δεν επιτευχθούν οι στόχοι, και αντί να αντικρούσει αυτό το αίτημα, η "περήφανη" διαπραγμάτευση του, οδήγησε στην πλήρη και προληπτική νομοθέτηση τους!» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
«Και μάλιστα προσπάθησε να το πουλήσει αυτό σήμερα ως επιτυχία!
Όσον αφορά βέβαια για τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα μεσοπρόθεσμα για την μείωση των συντάξεων, την μείωση του αφορολόγητου και τις ομαδικές απολύσεις δεν είπε απολύτως τίποτα, αυτά στην επόμενη ομιλία του!
Ταυτοχρόνως οι αυταπάτες έγιναν υποχωρήσεις σήμερα όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης