Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένα βήμα πιο κοντά στην αναθεώρηση του προγράμματος «Καλλικράτης» το υπουργείο Εσωτερικών

Ένα βήμα πιο κοντά στην αναθεώρηση του προγράμματος «Καλλικράτης» το υπουργείο Εσωτερικών
Στην ομιλία του στη συνεδρίαση ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ξεκαθάρισε πως «οτιδήποτε κάνουμε θα είναι δημόσιο, δεν θα αιφνιδιάσουμε και μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είμαστε ανοιχτοί σε παρατηρήσεις και προτάσεις»
Για τελευταία φορά συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 η επιτροπή που συστάθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για την αναθεώρηση του προγράμματος «Καλλικράτης», παρουσία της ηγεσίας του υπουργείου και των αυτοδιοικητικών φορέων, εκτός της ΚΕΔΕ που αποσύρθηκε πρόσφατα από τη σχετική διαδικασία.
Η πρόταση της επιτροπής θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες - αφού παραδοθεί επίσημα στον υπουργό - προκειμένου να διαμορφωθεί η τελική πρόταση της κυβέρνησης.
Επί της πρότασης αυτής θα ακολουθήσει νέος κύκλος διαλόγου, αυτή τη φορά όχι μόνο με τους φορείς αλλά και με τα κόμματα, που σύμφωνα με το υπουργείο θα διαρκέσει έως τις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού, οπότε και αναμένεται η κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου.
Στην ομιλία του στη συνεδρίαση ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ξεκαθάρισε πως «οτιδήποτε κάνουμε θα είναι δημόσιο, δεν θα αιφνιδιάσουμε και μέχρι και την τελευταία στιγμή θα είμαστε ανοιχτοί σε παρατηρήσεις και προτάσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης