Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουρουμπλής: Η αξιολόγηση θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαρτίου

Κουρουμπλής: Η αξιολόγηση θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαρτίου
«Οι εκλογές θα έλθουν το 2019», κατέστησε σαφές ο υπουργός Ναυτιλίας 
Η αξιολόγηση θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαρτίου - οπότε και συνεδριάζει το Eurogroup - υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
«Από σήμερα το επιτελείο δουλεύει ακατάπαυστα, ώστε την Τρίτη (28/2) να είναι έτοιμοι να ξεκινήσει η διαδικασία», ανέφερε συγκεκριμένα, σχετικά με την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα, ενώ κατέστησε σαφές πως μέχρι τις 20 Μαρτίου η ιστορία θα έχει κλείσει και η αξιολόγηση θα έχει ολοκληρωθεί.
Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, η κυβέρνηση έκανε πολιτική διαπραγμάτευση και για πρώτη φορά δέχεται παράλληλα μέτρα, ώστε να σταματήσει η λιτότητα και να προχωρήσει η χώρα μπροστά.
Ο κ. Κουρουμπλής υποστήριξε, ακόμα, πως η αξιωματική αντιπολίτευση, εφόσον κατέρρευσε ο στόχος της για εκλογές, «πρέπει να κάνει μια υπέρβαση και να συνταχθεί σε αυτή την εθνική προσπάθεια».
«Ο ελληνικός λαός θα το εκτιμούσε», προσέθεσε ο υπουργός.
Απευθυνόμενος στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποίο φιλοξενείτο στην ίδια εκπομπή, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε: «Γιατί η ΝΔ δεν έκανε μεταρρυθμίσεις πριν από δύο χρόνια;
Εγώ λέω στην κ. Μπακογιάννη να συμβουλεύσει τον πρόεδρο της ΝΔ να απαλλαγεί από επικοινωνιακές επιρροές που δεν ανήκουν και στο χώρο της ΝΔ».
«Πρέπει να βρούμε κοινό τόπο και κοινό μέτωπο. Δεν έχει να χάσει κανείς», τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας πως «οι εκλογές θα έλθουν το 2019».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης