Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν

Δένδιας (ΝΔ): Το εθνικό συμφέρον επιβάλλει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν
Aποσαφηνίζει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα
«Η στοιχειώδης λογική και το εθνικό συμφέρον επιβάλλουν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση το ταχύτερο δυνατόν», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Β΄ Αθήνας, Ν. Δένδιας.
Ο ίδιος αποσαφηνίζει ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα, καθώς «δεν συναινεί στην εξαπάτηση των πολιτών και σε πολιτική χωρίς αντίκρισμα».
Για την αξιολόγηση αναφέρει ότι «εάν δεν μπορεί να κλείσει, αναπόφευκτα η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, ώστε να την κλείσει η νέα κυβέρνηση».
Ο κ. Δένδιας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τα όσα διατείνεται για τα αποτελέσματα του Eurogroup «υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών», υπογραμμίζει ότι με την απαίτηση για πλεόνασμα 3,5% υπονομεύεται η επιστροφή στην ανάπτυξη» και σημειώνει ότι «η  κυβέρνηση προτίμησε αντί για το συγκεκριμένο ζήτημα να προτάξει το ζήτημα του χρέους, χωρίς καν να εξασφαλίσει και σε αυτό, οτιδήποτε συγκεκριμένο μέχρι στιγμής».
Ακόμη, μιλά για γενικευμένη εικόνα διάλυσης στη δημόσια ασφάλεια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι  οι ανεμπόδιστες επιδρομές κουκουλοφόρων, το «άβατο» των Εξαρχείων και το χάος στη διαχείριση του προσφυγικού «είναι αναπόσπαστο μέρος της θλιβερής επικαιρότητας και της καθημερινότητας των πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης