Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Είναι αδιανόητο – Η κυβέρνηση λέει ότι ζούμε το τέλος της λιτότητας, το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα

Τζαβάρας: Είναι αδιανόητο – Η κυβέρνηση λέει ότι ζούμε το τέλος της λιτότητας, το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα
Με το να κρυβόμαστε πίσω από λόγια δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία ούτε στη Δημοκρατία ούτε στην κοινωνία είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι είναι αδιανόητο την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το τέλος της λιτότητας, το ΔΝΤ ζητά νέα μέτρα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ.Τζαβάρας.
«Είναι αδιανόητο να πανηγυρίζουν οι κυβερνητικοί παράγοντες για το ότι ήδη ζούμε το τέλος της λιτότητας και χθες το βράδυ οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ να ζητούν να επιβληθούν μέτρα, τα οποία προφανώς δεν είναι πάνω από ένα ευρώ, που έλεγε ο πρωθυπουργός, αλλά θα στοιχίσουν κάποια δισεκατομμύρια εις βάρος εκείνων των ανθρώπων που αποτελούν τις πιο ευαίσθητες, από πλευράς φτώχειας, κοινωνικές ομάδες», τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας.
«Αυτά τα πράγματα δεν συμβαδίζουν.
Πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε και να πούμε, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί την αλήθεια και στο λαό και στην αντιπολίτευση.
Με το να κρυβόμαστε πίσω από λόγια, τα οποία είναι διάτρητα δεν προσφέρουμε καμία υπηρεσία ούτε στη δημοκρατία, κυρίως όμως δεν προσφέρουμε καμία μα καμία υπηρεσία σε εκείνες τις κοινωνικές ομάδες που υποτίθεται ότι θέλουμε να προστατεύσουμε.
Η υποκρισία πρέπει να σταματήσει» υπογράμμισε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης