Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον και το Μαξίμου απλώς εκτελεί - Μεγάλη συνωμοσία σε βάρος της χώρας

Λαφαζάνης (ΛΑΕ): Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον και το Μαξίμου απλώς εκτελεί - Μεγάλη συνωμοσία σε βάρος της χώρας
«Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον,  έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο  επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, κατηγορώντας την, πως εκτελεί τις αποφάσεις των πιστωτών για αρπαγή της «λαϊκής περιουσίας». 
«Η χώρα δεν κυβερνιέται από το Μαξίμου, που απλώς εκτελεί», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον,  έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού».
Από το Χίλτον, πρόσθεσε, έχει αποφασισθεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.
Ο κ. Λαφαζάνης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας, έδωσε το παρών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, εκφράζοντας  την αντίθεσή του στους πλειστηριασμούς κατοικιών, οι οποίοι ματαιώθηκαν.
Επειδή όμως, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης