Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής: Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες στην απαξίωση

Καραμανλής: Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες στην απαξίωση
Κύρια, όμως, υπεύθυνη της όλης κατάστασης που επικρατεί είναι η "απούσα" κυβέρνηση τονίζει ο κ. Καραμανλής
Είτε από τη θέση της κυβέρνησης, είτε από αυτήν της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Νέα Δημοκρατία έχει σταθεί απέναντι στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τελικό αποτέλεσμα των οποίων είναι η ταλαιπωρία των πολιτών.
Αυτό καθιστά σαφές ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις απεργίες της ΣΤΑΣΥ.
Όπως αναφέρει, οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα μέσα σταθερής τροχιάς, ανεξαρτήτως της ορθότητας των προβαλλομένων επιχειρημάτων από την πλευρά των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ., δεν αποτελεί την εξαίρεση.
Κύρια, όμως, υπεύθυνη της όλης κατάστασης που επικρατεί είναι η “απούσα” κυβέρνηση, η οποία - με προκλητική απάθεια - παρακολουθεί την καθημερινή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, χωρίς να πράττει κάτι, τονίζει ο κ. Καραμανλής.
Είναι πλέον δεδομένο ότι η κυβέρνηση προσπαθεί, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο, να οδηγήσει τις αστικές συγκοινωνίες στην απαξίωσή τους, υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας πως «ένταξή τους στο Υπερταμείο, προβληματική διαχείριση, απώλειες εσόδων, “τρύπα” στους προϋπολογισμούς τους και αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων είναι ορισμένα μόνο από τα επιτεύγματα της κυβέρνησης αυτής στον τομέα των συγκοινωνιών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης