Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαντορινιός: Η αξιολόγηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό - Η κυβέρνηση δε συζητά πρόσθετα μέτρα λιτότητας

Σαντορινιός: Η αξιολόγηση να κλείσει το συντομότερο δυνατό - Η κυβέρνηση δε συζητά πρόσθετα μέτρα λιτότητας
«Οι όποιες καθυστερήσεις δεν βαραίνουν τη δική μας πλευρά», τονίζει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, N. Σαντορινιός
«Θέση μας είναι ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατό», υπογραμμίζει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Νεκτάριος Σαντορινιός, σε συνέντευξη στην «Βραδυνή της Κυριακής».
Σημειώνει δε, πως «οι όποιες καθυστερήσεις, όπως παραδέχονται και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, δεν βαραίνουν τη δική μας πλευρά, ούτε οφείλονται σε δικές μας παραλείψεις.
Είναι μια καθυστέρηση που πηγάζει από τις συντηρούμενες διαφωνίες μεταξύ θεσμών και ΔΝΤ».
Σύμφωνα με τον κ. Σαντορινιό, «επιδίωξή μας και στόχος όλων των ενεργειών μας είναι η συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων να κλείσει πριν από το Eurogroup της 20ής Μαρτίου».
Ο ίδιος αναφέρει ότι η λιτότητα δεν έχει τελειώσει για τις τάξεις που έχουν πληγεί, αλλά «είμαστε στην πορεία εκείνη που οριστικά, πλέον, θα αφήσουμε πίσω μας τις πολιτικές που μας έριχναν, μέσω φαύλων κύκλων, όλο και πιο βαθιά στην ύφεση». Τονίζει δε, πως «η ελληνική κυβέρνηση δε συζητά πρόσθετα μέτρα λιτότητας και ούτε, όπως επιθυμούν κάποιοι, θα αφήσει χωρίς μάχη και αυτήν τη διαπραγμάτευση». Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως «εμείς έχουμε στόχο να είμαστε εκείνη η κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και την επιτροπεία.
Να τελειώνουμε από μνημόνια και να ανατάξουμε την παραγωγή και την οικονομία της Ελλάδας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης