Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Ο Ξυδάκης έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την Ε.Ρ.Τ. με ανοίκειες ύβρεις

ΝΔ: Ο Ξυδάκης έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την Ε.Ρ.Τ. με ανοίκειες ύβρεις
Τι αναφέρει η ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ , Ν. Ξυδάκης, για την Ε.Ρ.Τ.
Για δικαίωση των θέσεών της και των καταγγελιών της για τις πρακτικές που ακολουθεί η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ., κάνει λόγο η ΝΔ, με αφορμή τα όσα είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Ξυδάκης για την Ε.Ρ.Τ..
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, «ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξυδάκης ομολόγησε, στους Δελφούς, την καθεστωτική αντίληψη της Κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας ότι “η Ε.Ρ.Τ. είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτήν τη στιγμή”.
Δικαίωσε έτσι απόλυτα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις καταγγελίες της για τις πρακτικές που ακολουθεί η Διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και την απόπειρα ελέγχου της ενημέρωσης από τους κ. Τσίπρα και Παππά».
Η ΝΔ προσθέτει ωστόσο πως « διέπραξε, όμως, και βαρύ ατόπημα, εκτοξεύοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των δημοσιογράφων».
« Έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την Ε.Ρ.Τ. με ανοίκειες ύβρεις», καταλήγει η ΝΔ.
Υπενθυμίζεται ότι  κ. Ξυδάκης μιλώντας στον 2ο Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτή τη στιγμή και γενικά δεν υπάρχει κανένας τηλεοπτικός σταθμός που να κάνει πρωτογενή έρευνα, δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να κάνει σοβαρή αρθρογραφία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης