Πολιτική

Τζαβάρας: Δεν συμφωνώ με τη δήλωση Μεϊμαράκη – Δεν υπάρχουν φυλές στη ΝΔ

Τζαβάρας: Δεν συμφωνώ με τη δήλωση Μεϊμαράκη – Δεν υπάρχουν φυλές στη ΝΔ
Η κυβέρνηση δημιουργεί ψευδαισθήσεις ότι δήθεν διαπραγματεύεται είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι στη ΝΔ δεν υπάρχουν φυλές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας, ο οποίος με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, υποστήριξε ότι «η ΝΔ είναι δημοκρατικό κόμμα» και ότι «όλοι έχουν άποψη».
«Ο Βαγγέλης ο Μειμαράκης έκανε μια δήλωση και εκφράζει τον ίδιο.
Προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Εγώ εκτιμώ γενικά ότι η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι σε καμία κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Τζαβάρας, τονίζοντας πως «οι άνθρωποι της κυβέρνησης όσο καλές προθέσεις και να έχουν, δεσμεύονται από την ιδεολογία που έχουν να μην πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία οπότε δεν μπορούν να υπηρετήσουν αυτό το πρόγραμμα».
«Η κυβέρνηση δημιουργεί ψευδαισθήσεις ότι δήθεν διαπραγματεύεται» είπε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος εξήρε τη στάση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, όπως είπε μετά το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και την καταρχήν συμφωνία με τους δανειστές, σιώπησε και δεν δημιούργησε θέμα στην κυβέρνηση από την ενδεχόμενη διαφωνία του με τη συμφωνία.
«Αυτό όμως δείχνει παράλληλα ότι είναι ένα σημείο δυσλειτουργίας της κρατικής μηχανής» υποστήριξε ο κ.Τζαβάρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και θα φτάσει στο 2019.
«Δεν μπορώ να γίνω προφήτης για το τι θα γίνει στο μέλλον και μέχρι το 2019.
Θεσμικά την έχουν αυτή τη δυνατότητα, δεν αποκλείω να αντέξουν.
Εύχομαι όμως να την αξιοποιήσουν θετικά και ικανοποιήσουν τον λαό δίνοντας λύση στα προβλήματα του λαού» υποστήριξε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης