Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημ. Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση δεν διστάζει να παίξει για μια ακόμη φορά με το Σύνταγμα

Δημ. Συμπαράταξη: Η κυβέρνηση δεν διστάζει να παίξει για μια ακόμη φορά με το Σύνταγμα
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναφέρεται στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος
Για νέα αποτυχημένη θεατρική απόπειρα κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗΣΥ), αναφερόμενη στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, όπου μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Χωρίς επιστημονική γνώση, χωρίς θεσμική νομιμοποίηση, δίχως ίχνος πολιτικής υπευθυνότητας, η κυβέρνηση δεν διστάζει να παίξει -για μια ακόμη φορά- με το Σύνταγμα, το πολιτικό σύστημα, τους πολιτειακούς θεσμούς, τα ίδια τα θεμέλια της δημοκρατίας μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
Η ΔΗΣΥ σημειώνει ότι ο λαός πλέον τους γνωρίζει καλά και πως οι πολίτες δεν «αγοράζουν» το παραμύθι τους και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επειδή είναι προ νέου αδιεξόδου, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.
«Κάθε φορά που η αξιολόγηση παγιδεύεται σε νέο αδιέξοδο, κάθε φορά που η περήφανη "διαπραγμάτευση" των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οδηγείται σε νέα άτακτη υποχώρηση, σε νέα αντιλαϊκά αντιαναπτυξιακά μέτρα, επιστρατεύουν την πρωταρχική μέθοδο προπαγάνδας: τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει διαδικασίες παράτυπες, εξωθεσμικές, ακολουθώντας τις χειρότερες πρακτικές σκοτεινών χρόνων της πολιτικής μας ιστορίας.
«Σε πείσμα των προθέσεών του, η πραγματικότητα και η θεσμική νομιμότητα θα τον διαψεύσουν ξανά.
Το Σύνταγμα πρέπει να αναθεωρηθεί όπως το ίδιο προβλέπει και προνοεί.
Όχι όπως το επιθυμούν και το σχεδιάζουν οι μηχανισμοί προπαγάνδας του Μαξίμου», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης