Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Μας αφορά η έντιμη συμφωνία Καμμένου – Τσίπρα – Δεν έχουμε ολοκληρώσει τους στόχους μας

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Μας αφορά η έντιμη συμφωνία Καμμένου – Τσίπρα – Δεν έχουμε ολοκληρώσει τους στόχους μας
Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που σε αυτή τη συγκυρία υπ. Άμυνας είναι ο Π. Καμμένος είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι αυτό που αφορά τους ΑΝΕΛ είναι η έντιμη συμφωνία Καμμένου – Τσίπρα και όχι οι κατά καιρούς δηλώσεις βουλευτών, όπως αυτές του Ν. Φίλη διατύπωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Σε δηλώσεις της χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 η κα.Παπαδοπούλου υποστήριξε και αναφορικά με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ότι «δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα τους στόχους για τους οποίους έγινε αυτή η συμφωνία ώστε να μπούμε σε ιδεολογική συζήτηση (για τις ιδεολογικές διαφορές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ)».
«Στόχοι της κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η έξοδος από τα μνημόνια και η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Αναλάβαμε την ευθύνη να φύγουμε από την πολιτική της λιτότητας, την οποία μας έβαλαν άλλα κόμματα» είπε η κα.Παπαδοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς είπε χαρακτηριστικά πως «δεν τους πιάσαμε όλους», διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση ασκεί συνδυαστική πολιτική ως προς τους δύο στόχους.
Επιπλέον, η κα.Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι «πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την χώρα, υπουργός Εθνικής 'Άμυνας είναι ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ταυτίζεται με την στρατηγική αποτροπής που υιοθετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».
«Προϋπόθεση της ευημερίας είναι η ασφάλεια» τόνισε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επισημαίνοντας ότι σε συνδυασμό με την πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών, η χώρα - αποκλειστική ευθύνη της οποίας είναι η δημιουργία διεθνών ερεισμάτων - είναι αξιόπιστος συνομιλητής των ΗΠΑ, Ρωσίας, Αιγύπτου και Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης