Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Δημοκρατία: Δύο κόμματα, μια πολιτική! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

ΣΥΡΙΖΑ - Νέα Δημοκρατία: Δύο κόμματα, μια πολιτική! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
«Απέναντί τους είναι μόνο η Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται με συνέπεια για ένα εθνικό κράτος χωρίς Μνημόνια», τονίζει ο κ. Μιχαλολιάκος
“Εσείς πιστεύετε ότι έχει διαφορά η πολιτική Τσίπρα από την πολιτική Σαμαρά ή την πολιτική Μητσοτάκη αν έρθει;”
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με κάθε τρόπο τονίζει στην Βουλή, στην εφημερίδα της, στο διαδίκτυο ότι δεν υπάρχει διαφορά πολιτικής μεταξύ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ.
Την θέση αυτή του Κινήματός μας επιβεβαιώνει απόλυτα η παρακάτω δήλωση του πρώην προέδρου της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος δήλωσε:
«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες ότι δεν ψηφίζω τα μέτρα, όταν ξέρεις ότι η κυβέρνηση έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και όταν δεν διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ. Αν είχε 145 βουλευτές η κυβέρνηση και μπορεί να έβγαινες από το ευρώ τι θα έκανες;».
«Για μένα είναι βασική αρχή, η πολιτική συνεννόηση … Εσείς πιστεύετε ότι έχει διαφορά η πολιτική Τσίπρα από την πολιτική Σαμαρά ή η πολιτική Μητσοτάκη αν έρθει;», ήταν το ρητορικό ερώτημα που απηύθυνε ο κ. Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους.
Οι δηλώσεις αυτές του κ. Μεϊμαράκη επιβεβαιώνουν πλήρως την θέση μας και δίνουν μία ηχηρή απάντηση σε κάποιους δημαγωγούς της Ν.Δ., οι οποίοι παριστάνουν τους υπερπατριώτες και κομμουνιστοφάγους και συμπεριφερόμενοι πράγματι σαν “τζάμπα μάγκες” δηλώνουν ότι θα καταψηφίσουν τα μέτρα της κυβερνήσεως.
Μέτρα, τα οποία προκύπτουν από την υπερψήφιση του μνημόνιου του ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Αυγούστου 2015.
Και επειδή τα γραπτά μένουν και κάθε ψεύτης έχει τον μάρτυρά του θα σας παραθέσω ένα απόσπασμα της ομιλίας μου εκείνης στις 14 Αυγούστου 2015, στο οποίο καταγγέλλω και Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ και τονίζω ότι κατ’ ουσίαν έχουν την ίδια πολιτική.
14 Αυγούστου 2015, λοιπόν και παίρνοντας τον λόγο στη βουλή τονίζω:
«Προ ημερών είδα σε ένα τηλεπαράθυρο έναν εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να λέει ότι η Χρυσή Αυγή έχει υπόγεια συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, εσείς ψηφίζετε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο. Τα ίδια και από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία. Μην αγωνιάτε. Δεν είμαστε με κανέναν από τους δύο. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές. Είμαστε εναντίον και των καπιταλιστών και των μαρξιστών. Το σύνθημα μας είναι «ούτε Μαρξ ούτε Ροκφέλερ».
«Τα μέτρα του νέου μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκληρά και αυστηρά. Δεν καλύπτεται με κανέναν τρόπο ούτε η Νέα Δημοκρατία, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το Ποτάμι, που θα υπερψηφίσουν την συμφωνία αυτή… Το μνημόνιο το οποίο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγει σε καμμία περίπτωση.»
«Εμείς σε όλες τις περιπτώσεις θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, όπως και το 2010, ενάντια στο κάθε μνημόνιο, ενάντια στο αγγλικό δίκαιο, ενάντια σε συμφωνίες που κάνουν την πατρίδα μας μια αποικία χρέους.»
Ας σταματήσουν, λοιπόν, την “κουτσαβάκικη” πολιτική του “δεν ψηφίζω” οι “τζάμπα μάγκες” της Ν.Δ., οι οποίοι κραυγάζοντας υστερικά προσπαθούν να πείσουν τον Λαό ότι κάνουν… αντιπολίτευση!
Μετά την μεγάλη απάτη των Ζαππείων του Σαμαρά και από τον Νοέμβριο του 2011, η Ν.Δ. ακολουθεί πιστά την πολιτική των μνημονίων και αυτό δεν αλλάζει όσες σοφιστείες κι αν χρησιμοποιήσουν, ό,τι ψέμα και να πούνε, προσπαθώντας να πείσουν τον Λαό ότι είναι κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Εκεί βεβαίως όπου ο πολιτικός τους λόγος καταντά κωμειδύλλιο είναι όταν παρ’ όλη την δεδομένη στροφή του κόμματος τους προς το κέντρο προσπαθούν να μας πουν ότι πρέπει να τους ψηφίσει ο Λαός για να φύγει η αριστερά!
Στην πραγματικότητα η Ν.Δ. είναι τόσο αριστερή, όσο αριστερός είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ με την σειρά του είναι τόσο δεξιός, όσο δεξιά είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…
Απέναντι σε όλους αυτούς η Εθνική Αντιπολίτευση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία αγωνίζεται με συνέπεια δεχόμενη την πολεμική όλων για ένα εθνικό κράτος χωρίς μνημόνια, για μια επιστροφή της Ελλάδος στην εθνική κυριαρχία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης