Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πoτάμι: Η άμυνα της χώρας δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικών διευθετήσεων

Πoτάμι: Η άμυνα της χώρας δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικών διευθετήσεων
Τι αναφέρει το Ποτάμι, με αφορμή τη πρόσληψη χιλίων οπλιτών βραχείας ανακατάταξης που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
«Αυτό που κάνει, για άλλη μια φορά, ο κ. Καμμένος, είναι να εκμεταλλεύεται την ανάγκη των νέων ανθρώπων για δουλειά, για πελατειακούς, μικροπολιτικούς λόγους», υπογραμμίζει το Ποτάμι, με αφορμή τη πρόσληψη χιλίων οπλιτών βραχείας ανακατάταξης που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σύμφωνα με το Ποτάμι, «η πρόσληψη χιλίων οπλιτών βραχείας ανακατάταξης που ανακοινώθηκε, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας υποτίθεται ότι έρχεται να καλύψει κενά στη στελέχωση των ενόπλων δυνάμεων.
Αναδεικνύεται όμως για άλλη μια φορά η έλλειψη συνολικού σχεδίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην αμυντική θωράκιση της χώρας».
«Σε ποιο σχέδιο εντάσσονται οι παραπάνω προσλήψεις;
Θα καλυφθούν, άραγε, οι απαιτήσεις των ενόπλων δυνάμεων με την πρόσληψη αυτής της κατηγορίας των οπλιτών, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό που απαιτείται για τη μισθοδοσία τους ή η όλη διαδικασία θα χρησιμοποιηθεί ξανά από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να στήσουν άλλο ένα ρουσφετολογικό μηχανισμό;
Υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επαγγελματική αποκατάσταση αυτών των οπλιτών σε μακροχρόνια βάση ή δίνονται ξανά οι γνωστές υποσχέσεις "μπες τώρα και βλέπουμε";», προσθέτει το Ποτάμι και καταλήγει σημειώνοντας  ότι «αυτό που κάνει, για άλλη μια φορά, ο κ. Καμμένος, είναι να εκμεταλλεύεται την ανάγκη των νέων ανθρώπων για δουλειά, για πελατειακούς, μικροπολιτικούς λόγους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης