Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια - Αρκούσε μια λέξη για να αναδειχθεί η υποκρισία τους

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια - Αρκούσε μια λέξη για να αναδειχθεί η υποκρισία τους
Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ
«Η «εκ παραδρομής λάθος ψήφος» από την παράταξη που ισχυρίζεται πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει τη χώρα μόνο θυμηδία προκαλεί» , αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη ΝΔ που νωρίτερα σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο στο ζήτημα της υπηκοότητας των κατιόντων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος και τη χθεσινή τροπολογία που «μέσα σε ένα κυκεώνα τροπολογιών της Κυβέρνησης και των στελεχών της, η ψήφος της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εκ παραδρομής, κατεγράφη ως παρών, παρά τη σαφώς διατυπωμένη σύμφωνη γνώμη της».
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας τονίζει ότι «ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, χρειάστηκε 185 λέξεις για να ζητήσει συγγνώμη από τους Εβραίους συμπολίτες για το αντισημιτικό του παρελθόν.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. χρειάστηκε 1.682 λέξεις στην ομιλία του για το Ολοκαύτωμα στη Θεσσαλονίκη.
Και το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. χρειάσθηκε 14 ώρες και 333 λέξεις για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Αρκούσε, όμως, μόνο μια λέξη για να αναδειχθεί η υποκρισία τους: Παρών.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε στο παρασκήνιο μεταξύ της ακροδεξιάς συνιστώσας και των υπόλοιπων συνιστωσών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
«Η «εκ παραδρομής λάθος ψήφος» από την παράταξη που ισχυρίζεται πως είναι έτοιμη να κυβερνήσει τη χώρα μόνο θυμηδία προκαλεί», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης