Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Για τη ΝΔ η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα

Μητσοτάκης: Για τη ΝΔ η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί πρώτη προτεραιότητα
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017»
«Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών - που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής - αποτελεί πρώτη προτεραιότητα», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος  επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου, την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2017».
 Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του, στην  έκθεση “Food Expo” παραπάνω από 1.200 Έλληνες παραγωγοί - μεγάλοι, μεσαίοι, μικροί - προβάλλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους, διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει - που μας αξίζει ως χώρα - στην παγκόσμια διατροφική αγορά.
Ανέφερε ότι « η εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα.
 Η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.
Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών - που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής - αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες».
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους διοργανωτές της “Food Expo”και ευχήθηκε καλή επιτυχία και του χρόνου με ακόμα περισσότερους εκθέτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης