Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση έχει έτοιμο το επόμενο αντιλαϊκό πακέτο που έχει συμφωνήσει με ΕΕ και ΔΝΤ

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση έχει έτοιμο το επόμενο αντιλαϊκό πακέτο που έχει συμφωνήσει με ΕΕ και ΔΝΤ
Ο  γγ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας,  κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εξαπατά το λαό» με τα περί «σκληρής διαπραγμάτευσης»
«Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει έτοιμο το επόμενο αντιλαϊκό πακέτο που έχει συμφωνήσει με την ΕΕ, το ΔΝΤ», αναφέρει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γγ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Μάλιστα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εξαπατά το λαό» με τα περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» και τα «αντισταθμιστικά» και υπογραμμίζει πως «παρά τα όσα λέγονται για το πότε αυτά θα νομοθετηθούν, το σίγουρο είναι ότι φορτώνονται στις πλάτες του λαού, πολλά δισ. ευρώ με νέα μέτρα.
Μαζί φυσικά με τις νέες ανατροπές στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Βέβαια μπροστά στην αξιολόγηση στήνουν παγίδες για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκεια του λαού, για να αποσπάσουν την ανοχή του στα μέτρα, στις μεταρρυθμίσεις, για να τον πείσουν να υπογράψει λευκή επιταγή που θα εξαργυρώσουν για λογαριασμό του κεφαλαίου».
Ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του 20ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, αναφέρεται στο βασικό καθήκον που θα συζητήσει το κόμμα στο Συνέδριο, τονίζει ποιά ζητήματα ανέδειξε το ΚΚΕ την τελευταία τετραετία, με σημαντικότερο την προσφορά του κόμματος στην αποκάλυψη του ρόλου του ΣΥΡΙΖΑ «που, και ως κυβέρνηση πλέον, λειτουργεί ως «γάγγραινα» που υπονομεύει τα λαϊκά συμφέροντα και κυρίως τα ίδια τα ιδανικά και τις αξίες του σοσιαλισμού».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης