Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Σύμβαση του ΟΑΣΑ - ΕΛΑΣ για τη φρούρηση των σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ

Σπίρτζης: Σύμβαση του ΟΑΣΑ - ΕΛΑΣ για τη φρούρηση των σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ
Στο μέλλον από την ελληνική αστυνομία θα φυλάσσονται οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ
Οι σταθμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα φυλάσσονται στο μέλλον από την ελληνική αστυνομία και μάλιστα, αναμένεται και η σχετική υπογραφή σύμβασης μεταξύ  ΕΛΑΣ και  ΟΑΣΑ το επόμενο διάστημα, όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης.
Ο υπουργός, όπως μεταδίδει το skai.gr, επέμεινε στην δήλωση του για ευθύνη και των ιδιωτικών εταιρειών φύλαξης, ξεκαθαρίζοντας πως οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός είναι ασφαλισμένος, οπότε για τις καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα «δεν θα είναι μεγάλη η ζημιά του Δημοσίου».
Ακόμη, σημείωσε ότι θα μπει σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλες τις αστικές συγκοινωνίες, αλλά και πως μετά τις 31 Μαρτίου και ανά μια εβδομάδα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα παραδώσει στη κυκλοφορία όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους που ολοκληρώνονται.
Υπογράμμισε την ανάγκη βελτιώσεων στη μεταρρύθμιση Κατρούγκαλου στο ασφαλιστικό, ενώ για το κλείσιμο της αξιολόγησης δήλωσε ότι  «η κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει κλείσει την αξιολόγηση αν έκανε ότι και προηγούμενες, «λέγοντας σε όλα ναι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης