Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη με στόχο τη διαφύλαξη της ενότητας της ΝΔ μετά τους ... τζάμπα μάγκες

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη με στόχο τη διαφύλαξη της ενότητας της ΝΔ μετά τους ... τζάμπα μάγκες
Στις 12:30 η συνάντηση στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή
Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη θα έχει σήμερα στις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να σταλεί σαφές μήνυμα περί της ενότητας στο κόμμα της ΝΔ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ.Μητσοτάκη στη Βουλή και έρχεται κατόπιν των πρόσφατων δηλώσεων του κ.Μεϊμαράκη «για τσάμπα μάγκες στο κόμμα, που δηλώνουν εκ τους ασφαλούς ότι δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση».
Αν και οι δύο πλευρές από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν να κατεβάσουν τους τόνους, με την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη να διευκρινίζει ότι δεν αναφερόταν στο σημερινό πρόεδρο της ΝΔ, είναι σαφής η διαφορά που υπάρχει στην πολιτική τους γραμμή.
Ο κ.Μητσοτάκης δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συναίνεσης και συνεννόησης με την κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ ο κ.Μεϊμαράκης διερωτάται τι θα πρέπει να συμβεί και να πράξει η αξιωματική αντιπολίτευση σε περίπτωση που η χώρα βρεθεί και πάλι μπροστά σε αδιέξοδο.
Σε κάθε περίπτωση, και με τις δημοσκοπήσεις να παρουσιάζουν τη ΝΔ πρώτο κόμμα και με μεγάλη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφές ότι ο κ.Μητσοτάκης θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας και να κλείσει τυχόν «πληγές» και «μέτωπα» στο εσωτερικό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης