Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίθεση Καμμένου κατά ΝΔ – Αυτοί που πολέμησαν λυσσαλέα τον Καραμανλή είναι σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της ΝΔ

Επίθεση Καμμένου κατά ΝΔ – Αυτοί που πολέμησαν λυσσαλέα τον Καραμανλή είναι σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της ΝΔ
Η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση αναφέρει ο κ.Καμμένος
Δριμεία επίθεση στην ηγεσία της ΝΔ εξαπολύει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Καμμένος, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις επιθέσεις που δέχεται ολοένα και πιο πυκνά το τελευταίο διάστημα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ότι εμφανίζεται ως υπέρμαχος του καραμανλισμού.
«Οι ίδιοι άνθρωποι που πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή βρίσκονται σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία ο κ.Καμμένος.
«Η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση.
Δικαίωση που φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτόν τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού» γράφει ο κ.Καμμένος.
Στο άρθρο του ο κ.Καμμένος υποστηρίζει πως δεν εκβιάζεται, τονίζει πως η παράταξη που υπηρέτησε δεν θα συγκάλυπτε «ποτέ το σκάνδαλο αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ» και υπογραμμίζει πως «τη ΝΔ την αποτελείωσαν αυτοί που άνοιξαν την κερκόπορτα στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, αυτοί που ο Καραμανλής αποκαλούσε άκρα και δεν δεχόταν καν να συζητήσει μαζί τους».
«Την αποτελείωσαν αυτοί που επανέφεραν τους ακραίους νεοφιλελεύθερους, τους οποίους ο Καραμανλής είχε διαγράψει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ.Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης