Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Το κλείσιμο της αξιολόγησης θα καθυστερήσει - Δεν υπάρχει ψήγμα αισιοδοξίας ούτε στην κυβέρνηση

Τζαβάρας: Το κλείσιμο της αξιολόγησης θα καθυστερήσει - Δεν υπάρχει ψήγμα αισιοδοξίας ούτε στην κυβέρνηση
Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται περισσότερο με την κοινωνία για να αντέξει τα νέα μέτρα παρά με τους θεσμούς είπε ο κ.Τζαβάρας
Την θέση ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης θα καθυστερήσει και άλλο διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τζαβάρας υποστηρίζοντας ωστόσο ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει εδώ και έναν χρόνο.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Τζαβάρας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει πλέον ψήγμα αισιοδοξίας ούτε από την κυβέρνηση».
Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται περισσότερο με την κοινωνία για να μπορέσει να αντέξει τα νέα μέτρα παρά με τους θεσμούς.
Εδώ και έναν χρόνο θα έπρεπε να έχει κλείσει η αξιολόγηση με στόχο το καλύτερο δυνατό για την κοινωνία» υποστήριξε ο κ.Τζαβάρας, επισημαίνοντας πως από τις 5 Δεκεμβρίου, όπως είχε πει ο πρωθυπουργός, όλοι είναι εν αναμονή του κλεισίματος της αξιολόγησης.
«Πλέον όμως ουδείς παίρνει στα σοβαρά την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος ρωτήθηκε και για τη σημερινή συνάντηση Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη.
«Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν.
Τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής ΝΔ.
Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί τα εθνικά θέματα» είπε ο κ.Τζαβάρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης