Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Αντιπολιτευτική γραμμή του Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων

Μαξίμου: Αντιπολιτευτική γραμμή του Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων
Το Μέγαρο Μαξίμου προειδοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί»
Η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή επίσημη ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, «μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο πρόεδρός του κ. Dijsselbloem, όσο και ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Moscovici, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία».
«Λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά», προσθέτει το Μέγαρο Μαξίμου, προσθέτοντας αιχμηρά, «αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων».
Το Μέγαρο Μαξίμου προειδοποιεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί».
«Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία», καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης