Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος: Το ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει κάποιου είδους συμφωνία

Κύρτσος: Το ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει κάποιου είδους συμφωνία
Στα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου θα φτάσουμε σε κάποια συμφωνία είπε ο κ.Κύρτσος
Την θέση ότι το ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει κάποιου είδους συμφωνία διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος, ο οποίος υποστήριξε ότι «στα τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου θα φτάσουμε σε κάποια συμφωνία».
«Το ένστικτο της πολιτικής αυτοσυντήρησης, που σίγουρα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγήσει σε κάποιου είδους συμφωνία.
Δεν υπάρχει η συγκρουσιακή ατμόσφαιρα που υπήρξε το πρώτο εξάμηνο του 2015» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Κύρτσος, τονίζοντας ότι οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχει δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητα στην οικονομία ενώ παράλληλα διακυβεύεται και η έγκαιρη εφαρμογή του τρίτου προγράμματος.
«Αυτό που θα υπογραφεί τέλη Απριλίου, αρχές Μαΐου θα έπρεπε να είχε υπογραφεί τον Φεβρουάριο του 2016.
Είμαστε πίσω πάνω από ένα χρόνο και αυτό δημιουργεί κλίμα αβεβαιότητας στην οικονομία και δεύτερον στενεύουν τα περιθώρια και είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί έγκαιρα η εφαρμογή του τρίτου προγράμματος.
Αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να πάμε πέρα από τον Αύγουστο του 2018 σε ότι αφορά το Μνημόνιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόθυμοι να στηρίξουν αυτή την παράταση» είπε ο κ.Κύρτσος, ο οποίος χαρακτήρισε τον P. Moscovici ως τον πιο σταθερό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης