Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κούλογλου: Δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος – Να μην κόψει συντάξεις η Αριστερά

Κούλογλου: Δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος – Να μην κόψει συντάξεις η Αριστερά
Οι δανειστές είναι αδίστακτοι οικονομικοί δολοφόνοι - Τι θα μας ζητούν στις επόμενες αξιολογήσεις, τις γυναίκες και τα παιδιά μας διερωτήθηκε ο κ.Κούλογλου
Υπέρ του σεναρίου των πρόωρων εκλογών εάν οι δανειστές επιμείνουν στη σημερινή στάση και στις απαιτήσεις τους τάχθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι στην ιδεολογία μας η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος».
«Η Αριστερά δεν πρέπει να κόψει συντάξεις.
Ας το κάνει η Δεξιά αυτό, που το θέλει κιόλας» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Κούλογλου, επισημαίνοντας τον «κίνδυνο της πασοκοποίησης», δηλαδή – όπως είπε – την φθορά που υφίστασαι όταν είσαι στην εξουσία και καλείσαι να εφαρμόσεις πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.
Ο κ. Κούλογλου εκτίμησε πως οι διαπραγματεύσεις είναι δύσκολες καθώς το ΔΝΤ είναι αμετακίνητο και θέλει να επιβάλει απαράδεκτους όρους.
«Αυτοί οι τύποι είναι αδίστακτοι, είναι οικονομικοί δολοφόνοι.
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας κι άλλες αξιολογήσεις.
Στις επόμενες θα μας ζητούν να δώσουμε τις γυναίκες και τα παιδιά;» διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εκτίμησε πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι ιδιωτικοποιήσεις και συγκεκριμένα η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης