Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Δεν μπορεί η Ευρώπη να ζητά αλληλεγγύη α λα καρτ – Να την χρησιμοποιεί για όλους και σε όλα τα πεδία

tags :
Ρήγας: Δεν μπορεί η Ευρώπη να ζητά αλληλεγγύη α λα καρτ – Να την χρησιμοποιεί για όλους και σε όλα τα πεδία
Δεν μπορεί ο Schaeuble να ζητά να αντιμετωπίσουμε ενιαία όλοι τον Trump και στο εσωτερικό της ΕΕ να μην υπάρχει αλληλεγγύη είπε ο κ.Ρήγας
Την θέση ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να ζητά αλληλεγγύη α λα καρτ διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, αναφερόμενος προφανώς στη στάση του τηρεί η ΕΕ απέναντι στις απαιτήσεις του ΔΝΤ για τα εργασιακά στην Ελλάδα.
«Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ζητά αλληλεγγύη «α λα καρτ».
Δεν μπορεί ο κ.Schaeuble να ζητά να αντιμετωπίσουμε όλοι ενιαία τη νέα ηγεσία Trump και στο εσωτερικό της ΕΕ να μην υπάρχει αλληλεγγύη.
Δεν στέκει αυτό και φάνηκε και στο Προσφυγικό, που η χώρα μας ήταν στην πρώτη γραμμή.
Καλό είναι, όταν μιλάμε για αλληλεγγύη, να την χρησιμοποιούμε για όλους και σε όλα τα πεδία» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ρήγας.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν γίνεται να υπάρχει Ευρώπη με δύο ή με τρεις ταχύτητες, υπογραμμίζοντας πως «η Ευρώπη ξεκίνησε με τη συνοχή και το κοινωνικό κράτος και είχε τη συναίνεση πολλών πολιτών, αλλά πήρε άλλο δρόμο».
«Τώρα, ή θα επανέλθει σε αυτές τις μορφές αξιών, ή τα προβλήματα θα είναι τεράστια.
Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι να έχουμε πολλές ενεργές ταχύτητες που θα δημιουργούν ανάπτυξη» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος συνέδεσε τις ασκούμενες πολιτικές με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης