Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα

Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι στην αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης – Δεν ψηφίζουμε τα μέτρα
Μια κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορέσει να διαπραγματευτεί καλύτερους όρους με τους δανειστές είπε ο κ.Σταϊκούρας
Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα της συμφωνίας Τσίπρα διεμήνυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χρ. Σταϊκούρας υπογραμμίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.
«Όσο καθυστερεί η κυβέρνηση, τόσο διογκώνεται η πίεση εντός και εκτός χώρας.
Εντός χώρας από την πραγματική οικονομία και εκτός χώρας από τους εταίρους και δανειστές, που δεν αφήνουν να ολοκληρωθεί.
Τώρα που το καράβι της κυβέρνησης συνεχώς μπάζει από παντού νερά, και το ενδεχόμενο πολιτικού πνιγμού έχει πολλές πιθανότητες, οι κυβερνώντες αναζητούν πολιτικά σωσίβια, εντός και εκτός της χώρας.
Εμείς δεκανίκι στην κυβερνητική αναποτελεσματικότητα δεν θα γίνουμε.
Η ΝΔ δεν θα δώσει συναίνεση στην κυβερνητική αποτυχία, την ανικανότητα και την αλαζονεία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Σταϊκούρας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως μια κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορεί διαπραγματευτεί καλύτερους όρους με τους δανειστές.
«Έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν και θα ισχύσει και στο μέλλον, επί ΝΔ, εάν ψηφιστεί αυτή η συμφωνία, ότι το κάθε πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής δεν είναι άκαμπτο και ανελαστικό.
Διαθέτει βαθμούς ελευθερίας, αλλά αυτοί εξαρτώνται, από την αξιοπιστία και την ικανότητα της εκάστοτε κυβέρνησης» τόνισε ο κ.Σταϊκούρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης