Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, θα τηρήσουμε τη συμφωνία – Ψεύτης και τυχοδιώκτης ο Τσίπρας

Γεωργιάδης: Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ, θα τηρήσουμε τη συμφωνία – Ψεύτης και τυχοδιώκτης ο Τσίπρας
Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει υποστήριξε ο αντιπρόεδρο της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την έως σήμερα διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και ότι θα τηρήσει τη συμφωνία που θα υπογράψει με τους δανειστές η ελληνική κυβέρνηση.
«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς θα τηρήσουμε την συμφωνία γιατί πάντα λέμε ότι οι υπογραφές που βάζει μια ελληνική κυβέρνηση, όχι η παρούσα, οποιαδήποτε, δεσμεύουν την ελληνική δημοκρατία και άρα η όποια επόμενη ελληνική κυβέρνηση πρέπει να το λαμβάνει υπόψιν» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Γεωργιάδης.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις των δανειστών για την ανάγκη ευρύτερης συναίνεσης για τα μέτρα ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι  «η δήλωση του κυρίου Σαπέν για το ΔΝΤ διαψεύστηκε από το ίδιο το Ταμείο, η δήλωση του κυρίου Σόιμπλε δεν λέει αυτό το πράγμα, λέει ότι η σημερινή αντιπολίτευση θα πρέπει να σεβαστεί την συμφωνία και να έχει κάνει κάποιου είδους δήλωση ότι θα σεβαστεί την συμφωνία, διότι τα μέτρα είναι και για μετά την θητεία αυτής της κυβέρνησης».
«Η ΝΔ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν είπαμε ούτε ότι θα καταργήσουμε το μνημόνιο με έναν νόμο και ένα άρθρο, ούτε go back madam Merkel, ούτε ότι θα εξορίσουμε την τρόικα.
Η δήλωση του κ. Σόιμπλε δεν μας αφορά, αυτά είναι θέματα λυμένα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του κυρίου Τσίπρα».
Παράλληλα ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, τονίζοντας ότι «ο κ.Τσίπρας καθυστερεί και είναι στο όριο να πάρει τη χώρα στο λαιμό του» ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας τον «παλιόπαιδο, ψεύτη και τυχοδιώκτη».
«Νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και για κανέναν άλλον» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος δήλωσε ότι αποδέχεται ασμένως την πρόταση του πρωθυπουργού στη  Βουλή για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής, για την υγεία  αλλά εξέφρασε φόβους ότι τελικά αυτό ίσως να μην συμβεί καθώς , όπως υποστήριξε, στην υγεία εμπλέκονται «Συριζαίοι»  πριν και μετά την ανάληψη της εξουσίας  από τον ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης