Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο – Δεν έχουμε καμία ενημέρωση

Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο – Δεν έχουμε καμία ενημέρωση
Εάν τα μέτρα της συμφωνίας έρθουν πακέτο, Το Ποτάμι θα τα καταψηφίσει είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Την θέση ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
«Η συμφωνία με τους θεσμούς θα δεσμεύει την χώρα και το 2018 και το 2019.
Είναι ένα άτυπο τέταρτο μνημόνιο.
Μπορούν να το ονομάσουν «χάρτα του Αλέξη» γιατί η δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει ονόματα είναι πραγματικά εντυπωσιακή», τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού.
«Καθυστερούμε στην αξιολόγηση γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά.
Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με κακό τρόπο και δίνει μάχες για δευτερεύοντα ζητήματα, ενώ θα έπρεπε να δώσει μάχες στα μεγάλα ζητήματα και να κλείσει νωρίτερα τη διαπραγμάτευση» είπε ο κ.Θεοδωράκης.
Όσο για το τι θα πράξει το Ποτάμι στη Βουλή, ο κ. Θεοδωράκης είπε πως εάν τα μέτρα έρθουν ξεχωριστά και υπάρχει η ευκαιρία να συζητηθούν ποια από αυτά είναι θετικά και ποια αρνητικά, τότε θα ψηφίσει ανάλογα, αποκλείοντας, όμως, κατηγορηματικά την πιθανότητα να ψηφιστούν από το Ποτάμι εάν φτάσουν στη Βουλή όλα μαζί σε έναν νόμο.
«Όλα αυτά που ακούτε εσείς για μέτρα και αντίμετρα είναι ό,τι ακούμε και εμείς.
Δεν έχουμε καμία ενημέρωση.
Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση του πολιτικού κόσμου, έστω και άτυπη, κι αυτό είναι το δράμα της χώρας» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης