Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυρίτσης: Η διαπραγμάτευση γίνεται σε εκβιαστικό πλαίσιο – Η κυβέρνηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί

Κυρίτσης: Η διαπραγμάτευση γίνεται σε εκβιαστικό πλαίσιο – Η κυβέρνηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μπορούμε εμείς και να έρθει η ΝΔ που είναι στη λογική αυτών των μέτρων είπε ο κ.Κυρίτσης
Την θέση ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές γίνεται σε εκβιαστικό πλαίσιο διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτσης, ο οποίος υποστήριξε πως στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα διαπιστωθεί ποιες είναι οι αντοχές των βουλευτών της κυβέρνησης απέναντι στη συμφωνία.
«Τις επόμενες μέρες συνεδριάζει η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα έχει διαμορφώσει εικόνα των διαπραγματεύσεων.
Γίνεται διαπραγμάτευση σε εκβιαστικό πλαίσιο» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κυρίτσης αναφερόμενος στην καθυστέρηση κλεισίματος της αξιολόγησης.
«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν μπορούμε εμείς, να έρθει η ΝΔ να κάνει κάτι καλύτερο, η ΝΔ στα μέτρα είναι στην ίδια λογική και ακόμα μεγαλύτερη.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα από την πλευρά που τα καταλαβαίνει» υπογράμμισε ο κ.Κυρίτσης.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης επεσήμανε πως η  ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που δεν ήταν πριν στο τραπέζι  των διαπραγματεύσεων.
«Νόμοι που ψηφίζονται στο κοινοβούλιο εφαρμόζονται.
Εμείς δεν θα καταργήσουμε μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος έφερε τα μέτρα και δεν πρέπει να ξεχάσει ο λαός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίζει μείωση αφορολογήτου και περικοπές» τόνισε ο κ.Κυρανάκης, τονίζοντας ότι «είτε κλείσει είτε δεν κλείσει η αξιολόγηση η ζημιά έχει γίνει», καθώς όπως είπε, «έχουν κλείσει επιχειρήσεις και 105.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους το τελευταίο τρίμηνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης