Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν θα καταργήσει μονομερώς τα μέτρα – Προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία στη διαπραγμάτευση

Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν θα καταργήσει μονομερώς τα μέτρα – Προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία στη διαπραγμάτευση
Όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση ο Κ. Μητσοτάκης, η οικονομία θα αναπτυχθεί μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο τόνισε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να καταργήσει τα μέτρα που θα προβλέπει η συμφωνία Τσίπρα διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν το ΔΝΤ να εξετάζει να ζητήσει και τη συναίνεση της αντιπολίτευσης για να κλείσει η αξιολόγηση.
«Δεν πρέπει να ανησυχούν οι δανειστές.
Εάν εννοούν να αποδεχτεί η ΝΔ την συνέχεια του κράτους, αυτό το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης.
Όσον αφορά την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ.Γεωργιάδης εκτίμησε πως «προφανώς δεν υπάρχει συμφωνία», διαφορετικά, όπως είπε, θα είχε ανακοινωθεί πως επιστρέφει η τρόικα στην Αθήνα ενώ για το θέμα της ΔΕΗ και τη θέση της ΝΔ είπε πως «η κυβέρνηση Σαμαρά είχε ψηφίσει την «μικρή ΔΕΗ» και πιστεύει γενικώς στην απελευθέρωση της αγοράς»
«Και τώρα έχουμε αγωνία εάν υπάρχει κίνδυνος για την επιβίωσή της.
Δεν είμαστε υπέρ για να συμφωνήσουμε με το ΔΝΤ ή τον Σόιμπλε, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα» ανέφερε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος αναφορικά με τις απαιτήσεις των δανειστών για νέα μέτρα, είπε πως «αν κ. Τσίπρας είχε προχωρήσει γρήγορα με τις ιδιωτικοποιήσεις όπως το Ελληνικό, τώρα δεν θα ζητούσαν περικοπές στις συντάξεις».
«Όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η οικονομία θα σημειώσει ανάπτυξη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο και θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, χωρίς να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης