Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Σε δεινή διαπραγματευτική θέση η Ελλάδα όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Σε δεινή διαπραγματευτική θέση η Ελλάδα όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης
Το αποτέλεσμα είναι η κυβέρνηση να αποδέχεται τα πάντα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι όσο καθυστερεί το κλείσιμο της αξιολόγησης τόσο δυσκολεύει η διαπραγματευτική θέση της χώρας διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Όσο πηγαίνει προς τα πίσω η αξιολόγηση, η χώρα μας βρίσκεται σε δεινή διαπραγματευτική θέση, καθώς φθάνει η στιγμή που στερεύουν τα ταμεία με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δέχεται τα πάντα.
Το αντίτιμο είναι η παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία και είναι εξαιρετικά επώδυνο για την ίδια την κοινωνία» αναφέρει στην εφημερίδα «Αξία» ο κ.Θεοχαρόπουλος.
«Για να μπορέσει η χώρα να βγει από την κρίση επιβάλλεται να υπάρξει μία πρόταση διακυβέρνησης με εθνική συνεννόηση. «
Δεν θα είχαμε φτάσει στα σημερινά αδιέξοδα, αν είχε γίνει δεκτή η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, για εθνική συνεννόηση και κυβέρνηση ευρείας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που θα στηρίζεται και από τα δύο πρώτα κόμματα, με πρόσωπα κοινής αποδοχής» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών ο κ.Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι «θα είναι αποτέλεσμα της αυξανόμενης κοινωνικής δυσαρέσκειας».
«Σε κάθε περίπτωση οι εκλογές δεν είναι αυτοσκοπός δεν λύνουν από μόνες τους τα προβλήματα, αν ήταν έτσι θα είχαν λυθεί με 4 εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία 5 χρόνια.
Το φύγε εσύ έλα εσύ δεν αποτελεί λύση στα αδιέξοδα του σήμερα, λύση είναι η εθνική συνεννόηση σε ένα προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης