Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαλάφας: Το ΔΝΤ πρέπει να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα

Μπαλάφας: Το ΔΝΤ πρέπει να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα
Δεν είναι πολιτικά κομψό να ζητούν οι δανειστές από την αντιπολίτευση να ψηφίσει τα μέτρα είπε ο υφ. Μεταναστευτικής Πολιτικής
Την θέση ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πρέπει να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα διατύπωσε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, υπογραμμίζοντας πως αν φύγει «όπως είναι οι συσχετισμοί, θα υπάρχει πρόβλημα στο πρόγραμμα».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην απαίτηση των δανειστών για ψήφιση των νέων μέτρων και από την αντιπολίτευση, ο κ.Μπαλάφας τόνισε ότι «δεν είναι πολιτικά κομψό να ζητούν από την αντιπολίτευση να ψηφίσει τα μέτρα».
«Είναι κάτι που το έχουν ξανακάνει, εμείς θεωρούμε ότι ο κοινοβουλευτισμός μας δεν χωράει τέτοια, αν θέλουν τώρα στην αντιπολίτευση είναι δικό τους πρόβλημα.
Εμείς θα θέλαμε να τα ψηφίσουν και κάποιοι άλλοι» είπε ο κ.Μπαλάφας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η αξιολόγηση θα κλείσει εντός του Απριλίου.
Όπως είπε, η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης οφείλεται στη «σκληρή πλευρά των δανειστών που βλέπει το ζήτημα της Ελλάδας με πολιτικά και όχι οικονομικά κριτήρια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης