Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εθνικής συνεννόησης για την χώρα – Αδιέξοδη η διαπραγμάτευση

Θεοχαρόπουλος: Δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν της εθνικής συνεννόησης για την χώρα – Αδιέξοδη η διαπραγμάτευση
Το να ζητάει εκλογές κάθε ημέρα ο κ.Μητσοτάκης δεν είναι λύση υποστήριξε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς
Την θέση ότι η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές είναι αδιέξοδη και ότι η μόνη λύση για την χώρα είναι η εθνική συνεννόηση διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Η λύση για τη χώρα μας είναι η εθνική συνεννόηση.
Καμία άλλη λύση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε και στη ΝΔ για το μόνιμο αίτημα της για εκλογές.
«Το  να ζητάει κάθε μέρα εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση.
Αυτό που έπρεπε να κάνει η αντιπολίτευση και το κάνουμε εμείς από την πρώτη στιγμή, είναι να παρουσιάζουμε προτάσεις» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε αδιέξοδη την κατάσταση με τη διαπραγμάτευση.
«Και αβεβαιότητα υπάρχει και νέα μέτρα θα υιοθετηθούν» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε παράλογες τις απαιτήσεις των δανειστών σε ό,τι αφορά π.χ. τα εργασιακά και κάλεσε την κυβέρνηση «να προχωρήσει σε μία αποτελεσματική διαπραγμάτευση ώστε να προχωρήσει στην αξιολόγηση χωρίς νέα απαράδεκτα μέτρα».
Ερωτηθείς για το προγραμματικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στα τέλη Ιουνίου, ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι αυτό «θα αποσαφηνίσει το πολιτικό στίγμα ώστε να δώσουμε μια ξεκάθαρη πρόταση για την υπέρβαση της κρίσης».
«Το συνέδριο πρέπει να είναι ένα συνέδριο υπέρβασης, ανανέωσης και όχι αναπαλαίωσης, ένα συνέδριο ενότητας για να σταματήσει ο κατακερματισμός του ευρύτερου αυτού χώρου.
Με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον και όχι στο παρελθόν.
Για αυτό θα πρέπει να πάρουμε και αποφάσεις όσον αφορά τα νέα όργανα, το νέο σύμβολο και άλλα θέματα που θα σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της νέας παράταξης» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης