Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική καμένης γης – Ως κάθαρση θα λειτουργήσουν οι εκλογές

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική καμένης γης – Ως κάθαρση θα λειτουργήσουν οι εκλογές
Αυτό που ζητούν οι πολίτες είναι επανεκκίνηση υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των τομεαρχών του κόμματος ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι «η χώρα βρίσκεται σε κατήφορο και η κυβέρνηση πατάει γκάζι».
«Η κυβέρνηση ακολουθεί τακτική καμένης γης, οι εκλογές θα λειτουργήσουν ως κάθαρση, λαός και ιστορία δεν θα δείξουν καμία επιείκεια.
Επανεκκίνηση, είναι αυτό που ζητούν οι πολίτες» είπε ο κ.Μητσοτάκης.
«Το πυροτέχνημα της 20ής Φεβρουαρίου, έσβησε.
Τα λεγόμενα αντίμετρα, αν ψηφιστούν, δεν θα εφαρμοστούν αφού θα ισχύσουν μόνο αν υπερβούμε το πλεόνασμα του 3,5 %, κάτι που δεν θα γίνει, αφού και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε ότι είναι ανέφικτο.
Η κυβέρνηση επιχειρεί πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό.
Τα σημάδια για την οικονομία είναι απογοητευτικά, η αγορά έχει αποσταθεροποιηθεί, το Δημόσιο έχει κηρύξει στάση πληρωμών, το φιάσκο με τον ΕΦΚΑ απειλεί με κατάρρευση όλο το ασφαλιστικό σύστημα, έχουμε εκροή καταθέσεων και χιλιάδες επιχειρήσεις και πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους.
Τα “κόκκινα” δάνεια τραυματίζουν το τραπεζικό σύστημα που αδυνατεί να στηρίξει την ανάπτυξη» τόνισε ο κ.Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως «αν δεν κλείσει η αξιολόγηση, οδηγούμαστε σε τραγικό αδιέξοδο με ανυπολόγιστες συνέπειες».
«Δεν υπάρχει πεδίο για μία διαπραγμάτευση που να κλείσει εποικοδομητικά την αξιολόγηση.
Αν η οικονομία δεν αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική δεν θα βγούμε στις αγορές το 2018 και το τέταρτο μνημόνιο θα γίνει μονόδρομος.
Για αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη για πολιτική αλλαγή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αναφορικά με τα εργασιακά, είπε ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχθεί τη μείωση των συντάξεων» ενώ όσον αφορά τη ΔΕΗ, είπε ότι την ευθύνη για τη διάλυση της φέρει ακέραια την ευθύνη.
«Αυτή είναι η πραγματικότητα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πρόκειται για μία εικόνα παρακμής, η κατάσταση είναι επικίνδυνη και για τον θεσμικό ιστό της δημοκρατίας» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης