Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δαβάκης (ΝΔ): Ναι στην προανακριτική για τον Παπαντωνίου – Να μην μετατραπεί σε αρένα η επιτροπή

tags :
Δαβάκης (ΝΔ): Ναι στην προανακριτική για τον Παπαντωνίου – Να μην μετατραπεί σε αρένα η επιτροπή
Οι υπογραφές του κ.Παπαντωνίου δημιουργούν σκιές και πρέπει πράγματι να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση είπε ο κ.Δαβάκης
Ναι στην πρόταση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τα εξοπλιστικά την περίοδο υπουργίας του Γ. Παπαντωνίου λέει η ΝΔ με τον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αθ. Δαβάκη να επισημαίνει ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε αρένα η όλη διαδικασία.
«Η ΝΔ, στοχεύοντας στην ανοικοδόμηση της αλήθειας με τους πολίτες και στη διασφάλιση του κύρους των Ενόπλων Δυνάμεων, θα υπερψηφίσει την πρόταση για τη διερεύνηση των 6 υποθέσεων που αφορούν την υπουργία του κ. Γιάννου Παπαντωνίου.
Προειδοποιεί όμως την κυβέρνηση ότι δεν θα της επιτρέψει να μετατρέψει σε αρένα την Επιτροπή» είπε ο κ.Δαβάκης, ο οποίος άφησε αιχμές τόσο για τη «πολύμηνη καθυστέρηση εξέτασης της υπόθεσης αυτής» όσο και για τη χρονική συγκυρία που επιλέγει να φέρει η κυβέρνηση την πρότασή της, την ίδια στιγμή που είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το κλείσιμο της αξιολόγησης.
«Η κυβέρνηση, όταν βλέπει σημαντική διαρροή των ψήφων της με τον ελληνικό λαό να ταλανίζεται από την πολιτική της, με βόμβες κρότου λάμψης προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Οι υπογραφές του κ. Παπαντωνίου, καθώς και πράξεις και παραλείψεις στελεχών που συγκροτούσαν την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δημιουργούν σκιές και πρέπει πράγματι να διερευνηθεί η υπόθεση αυτή, και όσοι διαχειρίστηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Η ΝΔ με νηφαλιότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα προσέρχεται σε αυτή τη διαδικασία ζητώντας, όπως το κάνει διαχρονικά, να χυθεί άπλετο φως» είπε ο κ.Δαβάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης