Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Η κυβέρνηση ψήφισε χαριστική τροπολογία για τους εργολάβους - Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τις ζημίες τους

Ποτάμι: Η κυβέρνηση ψήφισε χαριστική τροπολογία για τους εργολάβους - Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τις ζημίες τους
Οι φορολογούμενοι πολίτες αναλαμβάνουν να πληρώνουν στους Άκτωρ - J&P Άβαξ – Intracom τις ζημίες που ενδεχομένως προκύψουν από τη μειωμένη διέλευση αυτοκινήτων
Πριν από λίγες ημέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος είχε πει ότι «το Ποτάμι έχει προνομιακές σχέσεις με τη διαπλοκή», ωστόσο σήμερα, 29 Μαρτίου 2017, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφερε και ψήφισε μία χαριστική τροπολογία προς τους εργολάβους που κατασκεύασαν και εκμεταλλεύονται τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
Με την τροπολογία, το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή οι φορολογούμενοι πολίτες, αναλαμβάνουν να πληρώνουν στην κοινοπραξία «Άκτωρ (συμφερόντων Μπόμπολα) - J&P Άβαξ – Intracom» τις ζημίες που ενδεχομένως προκύψουν από τη μειωμένη διέλευση αυτοκινήτων.
Τα παραπάνω κατήγγειλε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο οποίος αναφερόμενος και στον κ. Τζανακόπουλο, αφού τον προκάλεσε να ανασκευάσει τις συκοφαντίες κατά του Ποταμιού, παράλλαξε τη ρήση του αείμνηστου Αθανάσιου Κανελλόπουλου παρομοιάζοντας τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου με το καζανάκι της τουαλέτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης