Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης: Μόνο η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης

Βρούτσης: Μόνο η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης
Τα μέτρα θα ήταν πολύ λιγότερα εάν δεν είχε καθυστερήσει η αξιολόγηση είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι την αποκλειστική ευθύνη για την καθυστέρηση στο κλείσιμο της διαπραγμάτευσης την φέρει αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βρούτσης.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Βρούτσης υποστήριξε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα στην ελληνική οικονομία, επισημαίνοντας ότι «η καθυστέρηση έχει φέρει και επιπλέον μέτρα δημοσιονομικά που θα έρθουν στην τσέπη των συνταξιούχων και των ανέργων και τα οποία θα ήταν πολύ λιγότερα αν δεν είχε καθυστερήσει η αξιολόγηση».
«Η οικονομία σέρνεται ολόκληρη μαζί με την Ελλάδα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και πληρώνουμε όλοι μαζί τον λογαριασμό.
Είναι ο λογαριασμός και το τίμημα της ανικανότητας και της ιδεοληψίας μιας κυβέρνησης που δεν ξέρει τι θέλει» είπε ο κ.Βρούτσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» για την ύπαρξη εγγράφου του ΕΦΚΑ με το οποίο υποστηρίζεται ότι δεν μπορεί να πληρώσει τις εκκρεμείς συντάξεις και ότι δεν υπάρχει σχέδιο για διεκπεραίωση των συντάξεων και ούτε φαίνεται ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο έως τον Οκτώβριο.
«Αυτό δεν είναι δείγμα ανικανότητας και ανευθυνότητας;
Δεν πρέπει σήμερα να απολογηθεί;
Να βγει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και να πει ότι είναι ψεύτικο αυτό το κείμενο, να πει ότι έχουν δώσει συντάξεις και να πει ποιο είναι το σχέδιο για τους επόμενους επτά μήνες» υπογράμμισε ο κ.Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης