Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Μέγαρο Μουσικής θα βρεθεί σήμερα ο Παυλόπουλος (ΠτΔ) – Οι εκδηλώσεις που θα παραστεί

Στο Μέγαρο Μουσικής θα βρεθεί σήμερα ο Παυλόπουλος (ΠτΔ) – Οι εκδηλώσεις που θα παραστεί
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος, θα  απονείμει το Ανθρωπιστικό Βραβείο «Pro Bono Humanum»
Στο Μέγαρο Μουσικής θα βρίσκεται σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2017μ στις 11:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος.
Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής για να παραστεί στην έκτακτη ειδική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», η οποία είναι αφιερωμένη σε φορείς που προστατεύουν τα παιδιά.
Oι Φορείς Προστασίας Παιδιών που θα παρακολουθήσουν την παράσταση είναι: Η Πανελλήνια ΄Ένωση κατά του Νεανικού Διαβήτη, το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, η Μέριμνα, το Χαμόγελο του παιδιού, το 87ο Διαπολιτιστικό σχολείο Αθηνών, ο Σύλλογος Ελπίδα, το Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού και η Στέγη Θηλέων.
Περαιτέρω, στις 18:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ενώσεως Σπάρτης Μ. Ασίας (οδός Αλατσάτων 27 – Ν. Ιωνία), για να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση την οποία οργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ιωνίας, με θέμα: “Ελληνισμός και Ορθοδοξία στη Μ. Ασία”.
Τέλος, στις 19.30 θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να απονείμει το Ανθρωπιστικό Βραβείο «Pro Bono Humanum» στο πλαίσιο της απονομής των Βραβείων «Prix Galien Greece 2017».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης