Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Κ. Μητσοτάκης – Στις 17:00 η συνάντηση με τον Λεβέντη

Συνεχίζει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς ο Κ. Μητσοτάκης – Στις 17:00 η συνάντηση με τον Λεβέντη
Θετικά αποτιμάται η πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ
Συνεχίζει το μπαράζ των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης.
Ύστερα από τις συναντήσεις που είχε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ.Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντη.
Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή,
Σημειώνεται ότι ο κ.Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση αύριο Πέμπτη 6/4 στις 11:00 το πρωί και με τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.
Η πρωτοβουλία αυτή του κ.Μητσοτάκη για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς αποτιμάται θετικά για τον ίδιο και τη ΝΔ.
Διότι ακόμα και αν από τις έως σήμερα συναντήσεις, κατέστη ξεκάθαρο ότι το κάθε κόμμα διατηρεί τις θέσεις και τις απόψεις του ο κ.Μητσοτάκης συμφώνησε με την κα. Γεννηματά στην ανάγκη να φύγει το συντομότερο δυνατό από την εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα ενώ με τον κ.Θεοδωράκη συμφώνησε στην ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων.
Πρόκειται για συναντήσεις που αφενός δημιουργούν ένα σαφές μέτωπο κατά της κυβέρνησης και των πεπραγμένων της και αφετέρου αναβαθμίζουν το πολιτικό προφίλ του κ.Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης