Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα των σκανδάλων και της διαφθοράς

Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό σύστημα των σκανδάλων και της διαφθοράς
Όπως τόνισε, ο ελληνικός λαός βοά για τα πολιτικά σκάνδαλα και η γνώμη του δεν αλλάζει
Το σάπιο πολιτικό σύστημα συστήνει ακόμα μία εξεταστική επιτροπή για λόγους εντυπωσιασμού, είπε από τα έδρανα της Βουλής Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, κ. Νίκος Μιχαλολιάκος.
Όπως τόνισε, ο ελληνικός λαός βοά για τα πολιτικά σκάνδαλα και η γνώμη του δεν αλλάζει.
Αναφέρθηκε στην πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και με ειρωνεία σημείωσε πως κανένα κόμμα δεν καταδίκασε ακόμα μια δολοφονική επίθεση του «ασύδοτου αριστερού παρακράτους που δρα ανενόχλητο».
Το κοινό σημείο του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, για τον οποίον πρόσφατα ξεκίνησε εξεταστική επιτροπή, είναι ότι είχαν και οι δυο πρωθυπουργό τον Σημίτη, ο οποίος όμως παραμένει στο απυρόβλητο.
Άνθρωπος του Σημίτη ήταν και ο Στουρνάρας, τον οποίο τοποθέτησε η ΝΔ και τον διατήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να ανοίγει τον δρόμο των Μνημονίων, υπενθύμισε.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε τα σκάνδαλα με το "Ερρίκος Ντυνάν", τις διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, και την Novartis, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα ζητήσει στην επιτροπή τα βίντεο από το FBI, όπου καταγράφονται τα σκάνδαλα και οι μίζες των υπουργών.
Στην κατάρρευση του συστήματος της Δημόσιας Υγείας συνετέλεσε, συνέχεισε, και το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι τα τελευταία 15 χρόνια χώρα υγειονομικού τουρισμού για όλους τους λαθρομετανάστες.
Ο κ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα για την δήθεν ευαισθησία του στα σκάνδαλα και την διαφθορά, αλλά κωφεύει για την δικογραφία που ήρθε στην Βουλή για τον Σαμαρά, όπως και για το βίντεο Μπαλτάκου, όπου περιγράφεται η σκευωρία, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα γι’ αυτό.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης